Mi az a Plazma Menedzser?

Legyél Te is Plazma Menedzser!

 

Hívd el ismerőseidet plazmát adni, gondoskodj a folyamatos plazmaadásukról, és markold fel az ezért járó jutalékot, amit az Általad hívott plazmaadók minden egyes plazmaadása után jóváírunk Neked! Sőt, még az Általad meghívottak meghívottjai és az ő meghívottjaik minden egyes plazmaadása után Neked is jár a jutalék!!!! 

 

Példa: Ha meghívsz 10 plazmaadót, és gondoskodsz róla, hogy mindannyian 10-szer adjanak plazmát, akkor máris összegyűjtöttél 50.000 Ft-nyi jutalékot. Ha pedig a 10 meghívottad mindegyike további két plazmaadót hív meg, és ezen meghívottak is további kettőt, akkor mindegyikük tizedik plazmaadásakor már 150.000 Ft jutaléknál tartasz

Részletek:

  1. A PlazmaMenedzser Rendszerbe (PMR) regisztrálni kell itt, weboldalunkon.
  2. A PMR-ben azon plazmaadók után járhat jutalék, aki 2016. augusztus 24. után kaptak donorszámot, valamint azon korábbi donorok után, akik legalább 3 hónapja nem adtak plazmát. Utóbbi időpontot mindig az újbóli jelentkezés aktuális napjához viszonyítva kell értékelni.
  3. Jutalék a Menedzser által meghívott plazmaadók után (I. szint), a meghívottak meghívottai (II. szint) és a meghívottak meghívottai által meghívottak után (III. szint) realizálható.
  4. A jóvá írt jutalék értéke az I. szint után nettó 500 Ft, a II. szint után nettó 250 Ft, a III. szint után nettó 125 Ft, minden egyes plazmaadás alkalmával.
  5. Jutalék az I., II. és III. szintű meghívott plazmaadók plazmaadása után íródik jóvá a PlazmaMenedzser Rendszerben.
  6. Minden PlazmaMenedzser nyomon tudja követni a saját jutalékának aktuális állását a Virtuális PlazmaMenedzser Iroda felületén, bejelentkezés után.
  7. A jutalék Sodexo utalványra váltható.
  8. Beváltásra 20.000 Ft-onként van lehetőség a Virtuális PlazmaMenedzser Irodában.
  9. Rendszerünk 2017. január 1-től rajtunk kívül álló okok miatt leáll. További részletek ezen a linken.

 

 

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!