Év végi jutalom a plazmamenedzsereknek!


A 2016-os évben a visszajelzéseitek alapján szerencsére nagyon sok akcióval találtuk el az ízléseteket, de ezek közül is kiemelkedett a Plazma Menedzser Rendszer (PMR), amibe több, mint 1600 barátunk csatlakozott és segítette egymást abban, hogy a plazmaadás egészséges és mosolygós keretek között történjék meg. Ezen barátaink számára egy jó és egy rossz hírt hozott az év vége:

 

Jó hírünk: a PMR szabályzat azon feltételét, miszerint jutalék kifizetésére csak 20.000 Ft felett van lehetőség, ezennel töröljük! VAGYIS MINDENKI MEGKAPJA A PMR RENDSZERBEN LEVŐ JUTALÉKÁT, függetlenül attól, hogy elérte-e a 20.000 Ft-os limitet!!! Tehát ha például 19.000 Ft-ot gyűjtöttél, azt is kifizetjük, ha például 4000-t, azt is.

 

Sőt, a jófejség még nem ér véget: a rendszerben levő összeget FELFELE KEREKÍTJÜK 500 Ft-ra!!! Tehát ha például 6125 Ft-ot gyűjtöttél a rendszerben, akkor 6500 Ft-ot kapsz.

 

A kifizetés 2017. január 9. és 2017. január 31. között vehető igénybe Erzsébet-utalvány formájában.
Az ezen időszakban fel nem vett jutalékot a későbbiekben nem tudjuk kifizetni.

 

Rossz hírünk, hogy jogszabályi változás miatt a PMR-t sajnos le kell állítsuk, jelen formájában nem működhet tovább.

Kérünk azonban Benneteket, hogy a PMR misszióját vigyétek tovább, és segítsétek barátaitokat, embertársaitokat abban, hogy elmondjátok nekik a Pink Plazma Pontok szakszerű és magas színvonalú működésével kapcsolatos pozitív tapasztalataitokat, segítve ezzel őket abban, hogy legyőzzék esetleges félelmüket a plazmaadással kapcsolatban, hozzájárulva mindezzel életmentő gyógyszerek előállításához.

 

Továbbá, hogy a Pink Plazma Pont az a hely, ahol vigyáznak az egészségünkre.
 
 
 

 

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!